Projecten waar wij aan hebben gewerkt

Lees meer over de klussen die wij hebben afgerond en de boeiende ervaringen van onze klanten en klussers.

Bedrijfsruimte geschilderd

In een kaal opgeleverde bedrijfsruimte hebben wij alle wanden geschilderd. Ook de vloer is geschilderd na het uitvoeren van herstelwerkzaamheden.

Tuin gereed gemaakt

Deze tuin hebben wij ontdaan van bomen, struiken en onkruid, waarna wij het terras hebben geegaliseerd zodat de klant weer heerlijk kan zitten in haar achtertuin.

Nieuwbouw appartement schilderen

In korte tijd moest een nieuwbouwappartement worden opgeleverd voor bewoning. Onze klussers hebben alle ruimtes prachtig geschilderd en voorzien van laminaat.

Trap renoveren en schilderen

Een trap renoveren is vaak een hels karwei. Niet voor onze klussers, die deze trap helemaal stripten en prachtig afwerkten met nieuw, strak schilderwerk.

Kozijnen schilderen

Prachtige nieuwe kozijnen? Onze klussers zorgen ervoor. Goed onderhoud van uw kozijnen zorgt ervoor dat uw woning langer in goede staat blijft en verlengt de levensduur. Wij doen dit graag voor u.

Cinewall klus

Het maken van de Cinewall valt normaliter niet tot de opties, echter hebben onze klussers toch iemand hiermee blij gemaakt.  Zo doen wij wel vaker klussen die niet tot de standaard behoren.

Steigerhout Tafel klus

Ook voor meubels kunt u terecht bij Het Klusloket. Wij hebben met wat rest hout wat voor de grofvuil bestemd was toch nog mooie tuinmeubels gemaakt.

Laminaat leggen klus

Het Klusloket heeft ervaren Klussers in Almere en Zaanstad. Wij maken regelmatig mensen blij met verschillende kluswerkzaamheden.

Heeft u een klus die gedaan moet worden?
Laten we beginnen met klussen!

Meld je aan als vrijwilliger

14 + 2 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl