Over ons

Wij zijn een onderdeel van Stichting Surant en zorgen dat mensen een tweede kans krijgen in de maatschappij. 

Over Het Klusloket

Het Klusloket is opgericht vanuit Stichting Surant om (ex-) gedetineerden een dagbesteding aan te bieden waarbij zij weer mensen met een kleine beurs kunnen helpen met klussen in en buiten huis. Inmiddels is Het Klusloket uitgegroeid tot een organisatie die nu mogelijkheden bied aan alle mensen die moeilijk aan een baan komen. Naast het leren omgaan met gereedschap en bekend te raken met bouw werkzaamheden gaat het er vooral om dat de vrijwilligers meer leren over werkethiek, discipline en 

Het mooie aan Het Klusloket is dat het werk wat wordt gedaan ook echt telt voor degenen waarvoor de klus wordt gedaan. De mensen die zich aanmelden hebben vaak het geld niet of zijn fysiek niet in staat om de klussen zelf te verrichten. Hierdoor raakt de woonomgeving van onze klanten vaak verwaarloosd. Wij geloven dat iedereen zich thuis moet voelen in eigen huis en indien dit niet zo is, dan moet daar gewoon wat aan gedaan worden. Samen kunnen we er ook wat aan doen.

Samen een stap verder

9

Mensen voor mensen

Onze klusser zijn mensen die door middel van ervaring en begeleiding kunnen werken aan hun toekomst. Onze klanten zijn mensen die binnen en-/of buitenshuis problemen ondervinden die ze zelf helaas niet kunnen oplossen.

9

Samen rijker

Waar de een in ervaring rijker wordt is de ander in hun woonomgeving rijker. En samen zorgen we ervoor dat we op de manier elkaar meer waarderen en respecteren.

Wij bieden een tweede kans

Meld je aan als vrijwilliger

13 + 4 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl