Klussers gezocht

Wij zijn bijna altijd wel opzoek naar nieuwe klussers. Vraag ons naar de voorwaarden en we zullen je alle benodigde informatie geven.

Hou je ervan om met je handen te werken en mensen daarbij te helpen?

 

Bij Het Klusloket zijn wij regelmatig op zoek naar geschikte mensen die het leuk vinden om te klussen. Wat het zo speciaal maakt om te klussen via Het Klusloket is dat je daarmee ook echt mensen helpt die dit het meest nodig hebben. Denk hierbij aan senioren, minder validen en mensen die weinig te besteden hebben. 

De klussen zijn meestal bij mensen thuis, maar soms ook bij en via organisaties die dezelfde doelgroep mensen bij staat. De soort klussen variëren van een tuinonderhoud tot aan het repareren of in elkaar zetten van meubels. Hulp bij het leggen van een vloer of het behangen/beschilderen van binnen muren en andere werkzaamheden. 

Er is geen ervaring vereist, want iedereen die in goede fysieke staat is  kan het werk doen. Voor werk waar meer specialisme voor nodig is zal er waar nodig is klussers worden ingeschakeld met meer ervaring en die daar speciaal voor opgeleid zijn. Dit betekend voor beginnende klussers ook dat zij kunnen bij leren van de meer ervarenen. 

Klusloket biedt onder anderen aan ex-gedetineerden de mogelijkheid om te werken aan hun aansluiting met de samenleving door middel van werkervaring, arbeidsethos en vaardigheden. Als maatschappelijke vrijwilligersorganisatie zetten we ons in om op vrijwilligersbasis de volgende stap te bieden!

 

Wie wij zoeken

Wij zijn eigenlijk gewoon op zoek naar handige mensen met hun hart op de juiste plek. Wat dit exact betekend is heel simpel! Zie jij de volgende kenmerken terug bij jezelf?

 

  • Een positieve houding
  • Helpt graag anderen
  • Houd van fysieke werkzaamheden
  • Leergierig en staat open voor verdere ontwikkeling

Meer over de werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan natuurlijk uit klussen, dit wordt in de meeste gevallen gedaan op vrijwillige basis met doorgroeimogelijkheden tot een vaste baan bij een van onze partners of als Coördinator bij Klusloket

Meest gestelde vragen
Heb ik ervaring nodig om als klusser werkzaam te zijn?

Nee, er is geen ervaring verreist. Wij willen je juist erbij helpen dat je het klussen onder de knie krijgt en daarmee ook door kunt groeien. En meestal gaat het om de wat simpelere klussen. 

Wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden?

Wij hebben een breed netwerk aan bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Door samen te kijken naar jou wensen kunnen we planmatig jouw ideale baan najagen. In sommige gevallen zijn er ook baan kansen via het Klusloket.

Wat zijn de werkdagen-/tijden?

Omdat het vaak gaat om een vrijwilligerswerk is dit flexibel in te vullen. Het is wel van belang dat we hier concrete afspraken over kunnen maken waarbij je zelf kunt aangeven hoeveel uren je hierin wilt steken. Zodra je hierin goede inzet toont is het voor ons ook een stuk makkelijker om jou weer goed op weg te helpen in je loopbaan.

Hoe lang duurt een loopbaan traject?

Dat is helemaal afhankelijk van jou situatie. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld al een tijdje werkeloos en komen moeilijk aan de bak. Het kan dan voor zo iemand lastig zijn om weer fulltime in te zetten. Wij kijken dan per persoon waar we aan moeten werken om je zo snel mogelijk weer naar de volgende stap te brengen.

Meld je aan als vrijwilliger

12 + 6 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl