Verhuizen

Moet u een verhuizing uitvoeren en kunt u dit niet zelf, maar is een verhuisbedrijf in Almere te duur? Maak kennis met het Klusloket. Wij helpen u verhuizen tegen eerlijke kosten.

Verhuizen in Almere? Het Klusloket helpt u graag!

Verhuizen kan een flinke klus zijn, maar Het Klusloket in Almere staat klaar om u te ondersteunen. We bieden de diensten van een verhuisbedrijf, maar dan met de hulp van vrijwilligers en mensen die weer willen wennen aan een werkritme. Bij ons vindt u de ondersteuning die u nodig heeft om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Verhuisdienst voor iedereen bereikbaar

Bij Het Klusloket begrijpen we dat niet iedereen het budget heeft om een verhuisbedrijf in te huren. Daarom zijn wij er voor de inwoners van Almere die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing. We bieden veel diensten die u normaal gesproken van een verhuisbedrijf zou verwachten. Wij zorgen voor een soepele verhuizing van A naar B. Heeft u naast verhuishulp ook nog andere klusdiensten nodig? Dat is zeker bespreekbaar.
Verhuizing uitgevoerd door Het Klusloket in Almere

Onze enthousiaste vrijwilligers helpen u

Bij Het Klusloket werken enthousiaste vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die graag weer werkritme op willen doen. Ons doel is om een positieve en ondersteunende omgeving te bieden waar iedereen zich nuttig kan maken en kan groeien. Samen zorgen we ervoor dat uw verhuizing soepel en stressvrij verloopt. Een echte win-win-situatie.

Neem contact met ons op voor uw verhuizing

Bent u van plan te verhuizen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Wacht dan niet langer en neem contact op met Het Klusloket in Almere. We komen graag bij u langs voor een bezichtiging en om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Meld je aan als vrijwilliger

12 + 15 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl