Laminaat laten leggen

Wilt u laminaat laten leggen in Almere? De klussers van het Klusloket staan voor u klaar. Wij leggen uw vloer snel, netjes, met vriendelijke service en tegen zeer scherpe prijzen.
Zoekt u een betaalbare oplossing voor een nieuwe vloer in uw huis, maar is het zelf doen geen optie? Geen zorgen, Het Klusloket in Almere is er speciaal voor u! Wij zijn experts in het leggen van laminaatvloeren, ongeacht de grootte van uw woning. Onze bekwame klusjesmannen leggen uw vloer vakkundig en nauwkeurig, en dat tegen een zeer betaalbare prijs. We nemen alles mee in onze dienstverlening, zelfs de ondervloer.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Man legt laminaat in een huis in Almere

Laminaat laten leggen in Almere door het Klusloket

Het Klusloket is geen gewone klussendienst. Wij bieden een platform aan vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze klusjesmannen krijgen de kans om werkervaring op te doen en hun werkritme te herstellen. Ze worden bijgestaan door ervaren professionals en vormen samen een gedreven en bekwaam team. Laat uw laminaat leggen door Het Klusloket, dan krijgt u dus niet alleen een nieuwe vloer, maar steunt u ook een waardevol sociaal project.

Uw vloer netjes gelegd

Het leggen van een laminaatvloer is een nauwkeurig proces. Eerst wordt de ondervloer gelegd om oneffenheden in de vloer te corrigeren en om als geluidsdemping te dienen. Daarna worden de laminaatplanken één voor één gelegd, waarbij elke plank zorgvuldig wordt afgemeten en gesneden om perfect te passen. Ons team van Het Klusloket neemt deze zorgvuldige taak graag op zich, en zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Hoe werkt onze laminaat legservice?

Benieuwd hoe het proces van laminaat laten leggen door Het Klusloket in zijn werk gaat? Het is heel eenvoudig en transparant:

  1. Allereerst vraagt u bij ons telefonisch of via de mail een offerte aan
  2. Vervolgens komt, indien gewenst, een van onze medewerkers bij u thuis langs voor een bezichtiging. Zo krijgen we een goed beeld van de ruimte en kunnen we een nauwkeurige inschatting maken.
  3. Daarna ontvangt u van ons een duidelijk en scherp prijsvoorstel. De kosten voor het leggen van het laminaat worden per vierkante meter berekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
  4. Is de offerte naar wens? Dan plannen we samen een afspraak in voor de datum waarop het laminaat gelegd wordt.
  5. Op de afgesproken dag komt ons team langs om uw nieuwe vloer perfect te leggen.

Belangrijk om te weten is dat de laminaatvloer al in de woning klaar dient te liggen op de dag dat we komen leggen. Daarnaast is het van belang dat de ruimtes waar de vloer wordt gelegd leeg zijn en vrij van obstakels. Dit helpt ons om efficiënt en vlekkeloos te kunnen werken, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe vloer kunt genieten.
Man heeft laminaat laten leggen in zijn appartement in Almere en is blij met het resultaat

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor een volledig vrijblijvende offerte. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om samen de beste oplossing voor uw situatie te vinden. U zult verrast zijn door de mogelijkheden en onze lage prijzen.

Meld je aan als vrijwilliger

4 + 5 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl