Behangen

Het (opnieuw) behangen van uw woning kan een flinke klus zijn. Gelukkig staat het Klusloket in Almere voor u klaar. Wij kunnen uw kamer(s) behangen tegen een vriendelijke prijs.

Behanger gezocht in Almere? Het Klusloket staat voor u klaar

Bij het Klusloket vinden we dat iedereen recht heeft op een mooi behangen huis. Ons team bestaat uit vrijwilligers die allerlei klussen, waaronder behangen, kunnen uitvoeren. Deze service is speciaal voor mensen in Almere met een krappe beurs of voor wie deze taak niet zelf kan uitvoeren. Ons doel? Een helpende hand bieden aan iedereen in Almere en een verschil maken in onze gemeenschap.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Laten behangen in Almere door het kluisloket

Zorgvuldig behangen met vriendelijke service

Onze vrijwilligers bij het Klusloket behangen uw kamers netjes en met een lach. Bij ons bent u verzekerd van een zorgvuldig uitgevoerde klus. Bij het Klusloket werken zowel vrijwilligers als mensen die hun werkritme weer op willen doen. We streven ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waar iedereen kan groeien en bijdragen.
Laten behangen in Almere door het kluisloket

Neem contact op met Het Klusloket voor uw behangklus

Wilt u graag een nieuw behang en zoekt u naar een betaalbare service? Wacht dan niet langer. Het Klusloket in Almere staat klaar om u te helpen. Geef uw huis een frisse, nieuwe look en laat ons de klus voor u klaren.
Neem vandaag nog contact op met het Klusloket voor behangwerk. We staan klaar om van uw huis een thuis te maken. Samen maken we Almere mooier, één kamer tegelijk.

Meld je aan als vrijwilliger

8 + 8 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl