Hulp nodig bij een klus?

Uw klus onze zorg!

Wat we onder andere doen

Bestrating

Hoveniers diensten

Binnen schilderwerk

Uw klus onze zorg!

Vloer leggen

Bent u uw oude vloer zat? En u wilt een nieuwe vloer in uw woonkamer of slaapkamer laten leggen? Van laminaat, hout of kunststof? Dan kunnen onze vloerenleggers dit tegen een zeer scherpe m2 prijs voor u uit handen nemen.

Bestrating

Heeft u nieuwe tegels nodig voor de tuin of moet er worden bestraat op uw terrein? Dan hebben wij de juiste klussers die hiermee aan de gang kunnen gaan. Wij hebben zelfs voor gemeentelijke instanties verschillende klussen succesvol afgerond.

Tuin/Hoveniers diensten

Gedegen onderhoud is het behoud van uw tuin en tuinplezier. Heeft u niet de tijd of de kennis om uw tuin optimaal te onderhouden? Het Klusloket verzorgt het volledige onderhoud van particuliere tuinen of van zakelijk groen.

 

Binnenschilderwerk

Het interieur zoals de wanden, plafonds en de deuren of kozijnen van uw bestaande of nieuwbouwwoning is natuurlijk niet af zonder mooi en betaalbaar binnenschilderwerk en wandafwerking. De kosten voor binnenschilderwerk hangen af van de grootte van de opdracht. Maar er zijn natuurlijk mogelijkheden om vooraf een inschatting te maken. Samen met onze schilders brengen we dat we voor je in kaart.

Meld je aan als vrijwilliger

3 + 4 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl