Klusjesman in Almere

Hebt u klussen in of om het huis te doen? Kunt u dit niet zelf of loop u op tegen de hoge kosten van het inhuren van een professional? Bij Het Klusloket vindt u een klusjesman in Almere die de klus voor u klaart tegen betaalbare tarieven.

Vind uw klusjesman in Almere bij Het Klusloket

Bent u op zoek naar een goede, handige en vriendelijke klusser? Neem dan direct contact met ons op om uw wensen en uw klus te bespreken. Op deze pagina leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Een klusjesman in Almere schildert de muur van een appartement

Dit is wat een klusjesman van Het Klusloket voor u kan doen

Wij hebben allround klusjesmannen die werken door heel Almere. Juist bij klussen waarvoor de meeste bedrijven hun bed niet uitkomen of veel te hoge tarieven rekenen. Maar ook grotere klussen brengen onze mensen tot een perfect einde.
Bent u op zoek naar een klusjesman in Almere die bijna alles voor u kan doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren heel veel verschillende klussen in en om het huis uit. Denk aan de volgende werkzaamheden:

 • De tuin opruimen
 • Onkruid verwijderen
 • Tegels reinigen
 • Schuttingen verwijderen of plaatsen
 • Heggen snoeien
 • Gazons maaien
 • Vloeren verwijderen
 • Binnen schilderwerk
 • Verhuizingen
 • Het afvoeren van inventaris
 • Montage van meubels
 • Ophangen van lampen
 • Dichten van gaatjes

Klusjesman reinigt terras in Almere met een hogedrukspuit

Hoe wij werken

Heeft u een klus uit te voeren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 036 – 524 57 98 of e-mailen op info@klusloket.nl
U kunt uw klus met ons bespreken. Wij komen dan eerst indien nodig of gewenst langs op locatie voor een bezichtiging. Op die manier kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden die onze klusjesman(nen) voor u uit moeten voeren.

Het is ook belangrijk omdat we op deze manier een scherpe prijs kunnen berekenen. Daar kunt u bij ons dan ook op rekenen. Wij bewijzen u dat een goede klusjesman niet duur hoeft te zijn.Meld je aan als vrijwilliger

12 + 12 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl