Tuintegels schoonmaken

Tuintegels schoonmaken kan een pittige klus zijn. Zeker wanneer u fysieke beperkingen hebt. Het Klusloket is er om u te ontzorgen. Wij kunnen zorgen voor schone tegels en een schoon terras. Onze vrijwilligers werken door heel Almere.

Zijn uw tuintegels groen en vuil geworden na een lange winter of natte herfst? Wilt u weer een stralend schoon terras om van te genieten in het zonnetje? Het Klusloket kan u helpen! Ons team van enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer werkritme op willen doen, maakt door heel Almere tuintegels schoon. Wij zorgen voor een terras om weer trots op te zijn.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Tuintegels schoonmaken in Almere voor een stralend terras

Wij pakken tuintegels en terrassen reinigen grondig aan. Met behulp van onze eigen hogedrukreiniger, maar ook met de hand voor de fijne details. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat we het onkruid tussen de tegels verwijderen. Zo krijgt u echt een terras om trots op te zijn.
Onze vrijwilligers doen dit allemaal met een glimlach, een vriendelijke en goede service, tegen betaalbare tarieven.
Klusjesman is tuintegels schoonmaken en reinigt het terras in Almere met een hogedrukspuit

Ook voor andere tuinwerkzaamheden

Maar onze diensten gaan verder dan alleen het schoonmaken van tuintegels. Onze vrijwilligers kunnen u ook helpen met een breed scala aan andere tuinwerkzaamheden. Denk hierbij aan het maaien van gras, het verwijderen van onkruid, het verwijderen van beplanting, het afvoeren van tuinafval, het plaatsen of weghalen van schuttingen, het beplanten van tuinen, en het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden. Kortom, onze tuinmannen kunnen u helpen met bijna uw hele tuin.
Dus heeft u tuintegels die een opfrisbeurt kunnen gebruiken, of een andere tuingerelateerde taak waar u hulp bij nodig hebt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het Klusloket. Wij komen met plezier langs voor een bezichtiging. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en een goed, betaalbaar prijsvoorstel doen.

Meld je aan als vrijwilliger

4 + 5 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl