Tuinafval verwijderen

Wordt uw tuin ontsierd door troep of onverzorgde beplanting en wilt u hier vanaf, maar weet u niet waar te beginnen? Schakel het Klusloket in. Wij kunnen al uw tuinafval verwijderen en afvoeren. Wij werken door heel Almere.

U wilt kunnen genieten van uw tuin. Er kunnen tal van redenen zijn waarom dit niet lukt. Tuinafval, bijvoorbeeld. Misschien heeft het tuinafval zich in de loop der jaren opgehoopt, of is het nu echt tijd om die tuin netjes te maken. Maar waar te beginnen? Maakt u zich geen zorgen. Het Klusloket staat voor u klaar. Wij kunnen al uw tuinafval verwijderen.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Tuinafval verwijderen in Almere

Bij het Klusloket staan we klaar om u te helpen om van uw tuinafval af te komen. Wij hebben een team van enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer werkritme op willen doen. Zij kunnen niet alleen tuinafval verwijderen uit elke tuin in Almere, maar ook zorgen voor de afvoer hiervan.
Tuinafval kan een flinke doorn in het oog zijn en het kan een hele klus zijn om het zelf te verwijderen en af te voeren. Wij begrijpen het als dit voor u onmogelijk is. Onze mensen weten van aanpakken en zorgen ervoor dat uw tuin snel weer netjes en vrij van afval is. Dit doen we altijd met een vriendelijke en goede service, en uiteraard tegen betaalbare tarieven. Wij willen uw tuin op een toegankelijke manier weer netjes en verzorgd krijgen.

Man is tuinafval aan het verwijderen in Almere

Nog meer tuinwerkzaamheden nodig?

Onze vrijwilligers kunnen u ook helpen met een hele reeks andere tuinwerkzaamheden. Of u nu hulp nodig heeft bij het maaien van uw gras, het reinigen van de tegels, het verwijderen van onkruid, het verwijderen van beplanting of het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden, het Klusloket staat voor u klaar.

Neem contact op voor een afspraak

Dus heeft u tuinafval dat verwijderd en afgevoerd moet worden, of heeft u een andere tuingerelateerde taak waar u hulp bij nodig heeft? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het Klusloket. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer verzorgd uitziet.
Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag langs voor een bezichtiging zodat wij u een scherp voorstel kunnen doen.

Meld je aan als vrijwilliger

9 + 5 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl