Tuin snoeien

Wilt u uw tuin snoeien, maar hebt u zelf hiervoor niet de mogelijkheden of middelen? Geen enkel probleem. Het Klusloket staat voor u klaar. Wij kunnen elke tuin snoeien in Almere.

Woont u in Almere en heeft uw tuin een opknapbeurt nodig? Het Klusloket is dé plek voor al uw tuinonderhoud, inclusief het snoeien van uw tuin. Ongeacht de grootte of complexiteit van uw tuin: onze enthousiaste vrijwilligers helpen u uit de brand.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Tuin snoeien kan een zwaar karwei zijn, niet voor ons

We begrijpen dat tuinonderhoud, en zeker het snoeien van uw tuin, een zwaar en tijdrovend karwei kan zijn. Misschien heeft u niet de juiste gereedschappen of bent u gewoon fysiek niet in staat om dit te doen. Maakt u zich geen zorgen, het Klusloket neemt deze zorg graag van u over. Wij hebben de juiste gereedschappen en de mensen om uw tuin er weer fris en verzorgd uit te laten zien.

Laat u ontzorgen door onze tuinman

Bij het Klusloket draait alles om het leveren van vriendelijke en kwalitatieve service. Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer het werkritme willen oppakken. Zij staan klaar om uw tuin vakkundig te snoeien en u te ontzorgen. Bovendien hanteren we zeer betaalbare tarieven. U kunt dus rekenen op een lekker fris gesnoeide tuin zonder dat u er zelf moeite voor hoeft te doen.
Het Klusloket aan het tuin snoeien in Almere

Voor het snoeien van tuinen en meer

Naast het snoeien van tuinen, helpt het Klusloket u ook met diverse andere hoveniersdiensten en tuinwerkzaamheden. Of het nu gaat om gras maaien, terrassen reinigen, schuttingen plaatsen of ander tuinwerk, onze vrijwilligers staan voor u klaar.

Uw tuin laten snoeien? Neem contact met ons op

Is uw tuin toe aan een snoeibeurt? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om uw heggen, bomen of struiken de juiste liefde en aandacht te geven.

Meld je aan als vrijwilliger

13 + 2 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl