Tuin bestraten

Wilt u uw tuin in Almere laten bestraten? Het Klusloket zorgt hiervoor. Wij halen de tuin indien nodig leeg en zorgen tegen een scherpe prijs voor fraaie nieuwe bestrating.
Wilt u een frisse wind door uw tuin laten waaien, maar weet u niet waar u moet beginnen? Het Klusloket kan u helpen met het bestraten van uw tuin. Wij ontzorgen u van A tot Z. Het enige waar u voor hoeft te zorgen, is dat de stenen of tegels op locatie aanwezig zijn.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Onze mensen regelen de rest. Oude stenen/tegels halen wij indien nodig weg en voeren wij af. Daarna zorgen wij voor een keurige bestrating van uw tuin, terras of oprit tegen zeer toegankelijke tarieven.

Uw tuin laten bestraten in Almere: wij staan voor u klaar

Het bestraten van een tuin is een zware klus. Geen eenvoudige klus, bovendien. Gelukkig zijn onze tuinmannen er om u te helpen. U wilt natuurlijk dat het bestraten netjes gebeurt. Een professionele stratenmaker is waarschijnlijk alleen te duur, helaas. Onze mensen helpen u uit de brand. Tegen een eerlijke prijs zorgen zij voor een nette bestrating. U wordt volledig ontzorgd.
Klant heeft tuin laten bestraten in Almere

Zo werkt het aanleggen van tuinbestrating

Bij het aanleggen van tuinbestrating worden verschillende stappen doorlopen. Eerst wordt de oude bestrating en eventuele beplanting verwijderd. Vervolgens wordt de ondergrond ge√ęgaliseerd en verstevigd. Daarna worden de stenen of tegels gelegd en tot slot worden de voegen gevuld met zand. Onze vriendelijke en enthousiaste mensen doen dit allemaal voor u. Zij werken secuur en zorgen voor een mooi resultaat.

Uw tuin laten bestraten door het Klusloket

U wilt dolgraag nieuwe bestrating in uw tuin, op uw oprit of terras. U kunt het echter niet zelf doen en het inhuren van een bestratingsbedrijf is gewoon te duur. Dat is waar Het Klusloket om de hoek komt kijken. 
Tuinbestrating laten aanleggen door het Klusloket

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u hulp nodig met het bestraten van uw tuin in Almere? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u en bespreken samen de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij eerst op locatie langskomen voor een bezichtiging.

Meld je aan als vrijwilliger

1 + 6 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl