Tuin beplanten

Staat uw tuin er kaal bij en wilt u dit graag anders zien, maar bent u zelf niet in staat om uw tuin te beplanten? Geen probleem: schakel het Klusloket in. Onze enthousiaste vrijwilligers beplanten tuinen in Almere tegen vriendelijke tarieven.

U wilt kunnen genieten van een tuin met fraaie bloemen, planten en struiken. Al dat groen moet natuurlijk wel netjes geplant worden en dat kunt u zelf misschien niet doen. Dan is het Klusloket er om wat moois te maken van uw tuin. Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer werkritme op willen doen. Ze ontzorgen u bij het beplanten van uw tuin in Almere en handelen uw tuin met liefde voor een mooi resultaat.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Laat ons uw tuin beplanten zodat u weer kunt genieten van mooi groen

Het beplanten van een tuin kan fysiek zwaar werk zijn. Werk dat u misschien niet zelf kunt uitvoeren. U kunt een hovenier of tuinman inhuren, maar dan wordt u vaak geconfronteerd met aanzienlijke kosten. Wij doen dat alles. Onze mensen hebben een passie voor tuinen en werken netjes tegen veel lagere tarieven dan u gewend bent. Ons doel is om op een toegankelijke manier uw tuin tot bloei te brengen.
Man is een tuin aan het beplanten in Almere

Ook voor andere tuinwerkzaamheden

Onze vrijwilligers kunnen u ook helpen met een breed scala aan andere tuinwerkzaamheden. Of u nu hulp nodig heeft met gras maaien, het reinigen van tegels, het verwijderen van onkruid, het verwijderen van beplanting, het verwijderen van tuinafval, het plaatsen of verwijderen van schuttingen, of het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden, het Klusloket staat voor u klaar.

Plan een afspraak voor een bezichtiging

Dus wilt u uw tuin beplanten, of heeft u een andere tuingerelateerde taak waar u hulp bij nodig heeft? Twijfel dan niet en neem contact op met het Klusloket. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er netjes uitkomt te zien en u hier trots op kunt zijn. Neem contact met ons op. Wij plannen graag een bezichtiging in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een scherp voorstel kunnen doen.

Meld je aan als vrijwilliger

9 + 13 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl