Schutting verwijderen of plaatsen

Moet er een schutting uit uw tuin worden verwijderd en/of een nieuwe schutting worden geplaatst? Schakel het Klusloket in. Onze enthousiaste vrijwilligers regelen het tegen een vriendelijk tarief.
Wilt u een oude schutting laten verwijderen of een nieuwe laten plaatsen? Geen zorgen, het Klusloket is er om u te helpen! Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer werkritme op willen doen. Ze kunnen oude schuttingen verwijderen uit elke tuin in Almere en de schuttingdelen afvoeren. Ook kunnen ze snel en netjes een nieuwe schutting plaatsen.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Schutting verwijderen of plaatsen in Almere

Het verwijderen en plaatsen van een schutting kan een flinke klus zijn en vraagt om de juiste aanpak en gereedschap. Wij begrijpen dat u dit niet zelf kunt doen. Daar kunt u professionals voor inschakelen, maar dat is erg duur. Het Klusloket biedt een oplossing. Onze handige klussers helpen u met uw schutting tegen vriendelijke tarieven.

Man is schutting aan het verwijderen in Almere
Moeten oude schuttingdelen worden afgevoerd? Dat is geen probleem. Indien gewenst kunnen we deze afvoeren in onze eigen bus. Moet er een nieuwe schutting worden geplaatst, zorg er dan wel voor dat alle materialen al bezorgd zijn.

Het Klusloket: voor allerhande tuinwerkzaamheden

Onze vrijwilligers kunnen u ook helpen met een breed scala aan andere tuinwerkzaamheden. Of u nu hulp nodig heeft bij het maaien van uw gras, het reinigen van tegels, het verwijderen van onkruid, het verwijderen van beplanting, het verwijderen van tuinafval of het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden: het Klusloket staat voor u klaar. Onze gemotiveerde tuinmannen helpen u graag.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Heeft u dus een schutting die verwijderd moet worden, een nieuwe schutting die geplaatst moet worden, of een andere tuingerelateerde taak waar u hulp bij nodig heeft? Twijfel dan niet en neem contact op met het Klusloket. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer helemaal netjes uit komt te zien. Wij plannen graag een afspraak met u in voor een bezichtiging.

Meld je aan als vrijwilliger

2 + 8 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl