Onkruid verwijderen

Staat uw tuin vol met onkruid en is dat een doorn in het oog? Wij komen onkruid verwijderen. Onze tuinmannen werken door heel Almere.

Onkruid in uw tuin kan een doorn in het oog zijn en soms lijkt het een onmogelijke taak om het allemaal te verwijderen. Maar geen nood! Het Klusloket staat voor u klaar. Wij hebben een team van enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer het werkritme op willen doen, klaar om elke tuin in Almere van onkruid te ontdoen.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Voor onkruid verwijderen door heel Almere

Onkruid verwijderen uit uw tuin kan een behoorlijke klus zijn. Een te grote klus zelfs, misschien. Bijvoorbeeld wanneer u op leeftijd bent of last heeft van fysieke beperkingen. De enthousiaste tuinmannen van het Klusloket helpen u graag.
Man is onkruid aan het verwijderen in een tuin in Almere
Bij ons kunt u rekenen op een vriendelijke en goede service. Wij weten ook dat het inhuren van een tuinman of hovenier misschien te duur is. Wij werken met enthousiaste vrijwilligers die toegankelijke tarieven rekenen.

U verdient een mooie, fijne en onkruidvrije tuin en met onze hulp kunt u daarop rekenen.

Wij voeren nog meer werkzaamheden uit in uw tuin

Naast onkruid verwijderen, kunnen onze mensen u ook helpen met een hele reeks andere tuinwerkzaamheden. Of u nu hulp nodig heeft bij het maaien van uw gras, het reinigen van uw tegels, het snoeien van uw struiken of bomen, of een andere tuingerelateerde taak: het Klusloket is er om u te helpen.

Neem contact op om uw tuin onkruidvrij te laten maken

Heeft u dus last van ongewenst onkruid of andere tuingerelateerde klussen waar u hulp bij nodig heeft? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het Klusloket. Met onze hulp ziet uw tuin er in een mum van tijd weer netjes en verzorgd uit.
Neem vandaag nog contact met ons op, wij staan voor u klaar. Wij komen graag bij u langs voor een bezichtiging en om een goede prijs met u af te spreken.

Meld je aan als vrijwilliger

13 + 7 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl