Graszoden leggen

Graszoden leggen is natuurlijk niet iets dat u zomaar even doet. Gelukkig is het Klusloket er om u te helpen. Wij kunnen graszoden aanleggen door heel Almere. Onze vrijwilligers doen dit tegen zeer vriendelijke tarieven.

Een mooi gazon is nog niet zo eenvoudig. Soms is uw gras niet meer te redden en heeft u een nieuwe grasmat nodig. Dan kunt u graszoden leggen. Dat doet u niet alleen ter vervanging van een oude grasmat, maar ook als u een nieuw gazon wilt aanleggen. Een alternatief is om gras te zaaien. Met nieuwe graszoden ligt er echter direct een mooie, volle grasmat. Maar dan moet u wel graszoden kunnen leggen. Wij begrijpen dat dit niet iets is dat u zelf kunt doen. Daarom doen wij dit met plezier voor u.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Wij kunnen graszoden leggen in Almere

Heeft u ooit gewenst dat uw tuin een prachtig groen gazon heeft, maar weet u niet waar u moet beginnen? Kunt u zo’n klus fysiek niet aan? Of heeft u simpelweg niet de tijd of de middelen om het zelf te doen? Het Klusloket is er voor u! Ons team van enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer werkritme op willen doen, kunnen graszoden leggen in heel Almere.
Graszoden leggen zorgt voor een prachtig groen gazon
Bij het Klusloket begrijpen we dat het leggen van graszoden een zorgvuldige klus is. We nemen deze taak dan ook zeer serieus. Onze vrijwilligers werken zeer netjes en zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Het resultaat? Een prachtig groen gazon waar u jarenlang van kunt genieten.

Dit alles doen we met een glimlach en tegen betaalbare tarieven. Ons doel is om op een toegankelijke manier u een grasmat te bezorgen waar u echt van kunt genieten.

Ook voor andere tuinwerkzaamheden

Onze vrijwilligers kunnen u ook helpen met tal van andere tuinwerkzaamheden. Of het nu gaat om gras maaien, tuintegels reinigen, onkruid verwijderen, beplanting verwijderen, tuinafval verwijderen, schuttingen plaatsen of verwijderen, tuinen beplanten of snoeiwerkzaamheden – wij staan klaar om u te helpen.

Neem contact op, wij staan voor u klaar

Is het tijd voor (nieuwe) graszoden en wilt u niet te veel geld betalen aan iemand die deze voor u komt leggen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het Klusloket. Wij zorgen voor een mooie nieuwe grasmat.

Meld je aan als vrijwilliger

14 + 13 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl