Gras maaien

Moet uw gras worden gemaaid, maar kunt u dit zelf niet doen? Geen enkel probleem: neem contact op met het Klusloket. Wij kunnen gras maaien in heel Almere.

U wilt natuurlijk kunnen genieten van uw gazon. Dat betekent dat het gras regelmatig moet worden gemaaid. Dat is voor u misschien niet te doen. Bij het Klusloket begrijpen we dat het onderhouden van een gazon een flinke klus kan zijn. Dat is precies waarom wij er voor u zijn. Wij kunnen gras maaien in heel Almere tegen zeer vriendelijke prijzen.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Gras maaien in Almere: van kleine voortuin tot riant gazon

Onze ervaren en vriendelijke klusjesmannen staan klaar om uw gras perfect te maaien, ongeacht hoe groot of klein uw tuin is. Of het nu gaat om een bescheiden grasperk in de voortuin of een uitgestrekt gazon in de achtertuin: geen klus is voor ons te groot of te klein. Wij maaien gras door heel Almere. Uw gras laten maaien door het Klusloket betekent dat u helemaal wordt ontzorgd.

Man is aan het gras maaien in Almere

Uw gazon laten maaien door ons kent alleen maar voordelen

Bij het Klusloket geloven we in eerlijk werk tegen een eerlijke prijs. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven. En daar blijft het niet bij. Wanneer u kiest voor het Klusloket, draagt u ook bij aan een betere gemeenschap. Ons team bestaat uit toegewijde vrijwilligers en mensen die het werkritme weer willen oppakken. Door uw gazon door ons te laten maaien, krijgt u niet alleen een pijkfijne grasmat, maar ondersteunt u ook de positieve ontwikkeling van onze medewerkers. Daarbij vragen wij bescheiden tarieven die veel lager zijn dan die van andere bedrijven.

Wilt u uw gras laten maaien? Neem direct contact op

Kortom, voor goede zorg, persoonlijke service en betaalbare prijzen, kiest u voor het Klusloket. Wij komen uw gras maaien voor een fraai, zorgeloos gazon! Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ook voor andere hoveniersdiensten

Wist u dat het Klusloket niet alleen gras kan maaien? Ook voor andere tuinwerkzaamheden in Almere bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk al onze hoveniersdiensten om te ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Meld je aan als vrijwilliger

4 + 12 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl