Bomen, planten, struiken verwijderen

Wilt u bomen verwijderen uit uw tuin (of struiken en planten)? Het Klusloket staat voor u klaar. Wij verwijderen bomen en beplanting door heel Almere.

Heeft u een boom, struik of plant in uw tuin staan die verwijderd moet worden? Dan bent u bij het Klusloket aan het juiste adres! Wij hebben een team van enthousiaste vrijwilligers en mensen die graag weer werkritme op willen doen, die bomen, struiken en planten kunnen verwijderen in elke tuin in Almere.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Bomen verwijderen in Almere? Voor ons geen probleem

Het verwijderen van bomen en ander groen kan een flinke uitdaging zijn. Wij begrijpen dat dit u zelf niet gaat lukken. Onze enthousiaste en vriendelijke mensen regelen dit voor u. Onze tarieven zijn zeer toegankelijk.

Onze werkwijze

Wij komen graag eerst bij u langs om een inschatting te maken van de situatie. De ene boom is natuurlijk de andere niet. Wij willen graag even zien welke bomen, planten of struiken we moeten verwijderen. Zo kunnen we een goede planning maken én zorgen voor een aantrekkelijk en betaalbaar voorstel.

Man is bomen aan het verwijderen in een voortuin in Almere

Onze tuinmannen hebben de beschikking over een bus waarmee tuinafval kan worden afgevoerd. Houd er wel rekening mee dat wij weliswaar ook grotere bomen kunnen verwijderen, maar dat deze niet altijd door ons kunnen worden afgevoerd. Natuurlijk laten wij u na een bezichtiging precies weten wat we voor u kunnen betekenen.

Behoefte aan nog meer tuinwerkzaamheden?

Naast het verwijderen van bomen, struiken en planten in Almere kunnen onze vrijwilligers ook tal van andere tuinwerkzaamheden uitvoeren. Of u nu hulp nodig heeft bij het maaien van het gras, het reinigen van tegels, het verwijderen van onkruid of snoeiwerkzaamheden, het Klusloket is er om u te helpen. Wij zijn uw one-stop-shop voor al uw tuinonderhoud.

Neem contact met ons op, we staan voor u klaar

Dus, moet er een boom, struik of plant verwijderd worden, of heeft u een andere tuingerelateerde taak waar u hulp bij nodig heeft? Twijfel dan niet en neem contact op met het Klusloket.

Meld je aan als vrijwilliger

1 + 3 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl