Hovenier / tuinman

Bent u op zoek naar een hovenier / tuinman in Almere? Het Klusloket staat voor u klaar. Wij zorgen voor een mooie, nette tuin waar u van kunt genieten. Tegen zeer scherpe kosten.

Bent u op zoek naar een hovenier of tuinman in Almere? Misschien denkt u erover om uw tuin opnieuw in te richten, of hebt u hulp nodig met het onderhoud van uw tuin. Dan is het tijd om de hoveniersdiensten van het Klusloket te ontdekken.

Wat is het Klusloket?

Het Klusloket is een initiatief dat is gestart om twee belangrijke aandachtspunten in de maatschappij aan elkaar te koppelen en op dit gebied een verschil te maken. Het Klusloket is in het leven geroepen om burgers met een krappe beurs de kans te geven om klussen in en om het huis op een betaalbare manier goed uit te laten voeren. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die weer werkritme op willen doen. 

Voor wie is het Klusloket bedoeld?
Het Klusloket is bedoeld voor burgers die niet het geld hebben om klussen uit te besteden. Iedereen heeft onderhoud aan huis en tuin nodig, zo af en toe reparaties uit te voeren, of behoefte aan andere werkzaamheden. Voor veel burgers is het inhuren van een bedrijf of vakman simpelweg veel te duur. Ook kan niet iedereen een beroep doen op familie, vrienden of een handige buurman/buurvrouw. Voor hen is het Klusloket bedoeld. Wij zorgen ervoor dat uw klus goed wordt uitgevoerd, tegen een schappelijke prijs.

Wat is het Klusloket wel en niet?

Het Klusloket is geen commercieel bedrijf. Ook zijn wij geen professioneel klusbedrijf. Onze organisatie bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers en mensen die werkritme op willen doen. Goede mensen die echt wel weten hoe ze een klus goed en netjes moeten afronden. Zie ons als die handige buurman die u zelf niet hebt.

Onze tuinman staat voor u klaar

U bent zelf niet in staat om de werkzaamheden uit te voeren die uw tuin nodig heeft. U zou wel een goede tuinman willen inschakelen, maar die is te duur. Precies om dit dilemma op te lossen is het Klusloket bedacht.
Het Klusloket biedt u een goede hovenier, óók als u weinig te besteden heeft. Ons kenmerk: wij leveren vakwerk tegen zeer scherpe prijzen.

Een tuinman in Almere maait het gras in de achtertuin

Welke tuinwerkzaamheden kunnen wij voor u verrichten?

Wij bieden u tal van hoveniersdiensten en tuinwerkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan onder andere de onderstaande diensten. Mocht u behoefte hebben aan een andere dienst, dan kunt u dit altijd met ons bespreken.

Gras maaien: Met behulp van professioneel gereedschap kunnen we uw gazon snel en efficiënt maaien. Of het nu gaat om een klein gazon of een groot veld, ons team heeft de vaardigheden om het netjes en gezond te houden.

Snoeien en trimmen: We zorgen voor de gezondheid en vorm van uw bomen, struiken en hagen door ze te snoeien en te trimmen. Hierdoor ziet uw tuin er weer verzorgd uit.

Onkruid verwijderen: We zorgen ervoor dat onkruid geen kans krijgt om uw tuin over te nemen. We kunnen onkruid handmatig of met milieuvriendelijke producten verwijderen voor een strakke tuin.

Planten, struiken en bomen verwijderen: Of u nu uw tuin opnieuw wilt inrichten of een probleemboom heeft die verwijderd moet worden, we kunnen dit veilig en efficiënt voor u doen.

Tuinafval verwijderen: Na alle tuinwerkzaamheden zorgen we ervoor dat al het tuinafval netjes wordt opgeruimd en afgevoerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de rommel. Ook als tuinafval zich heeft opgehoopt in uw tuin, kunt u ons inschakelen.

Schutting verwijderen of plaatsen: Als u een nieuwe schutting nodig heeft of een oude wilt verwijderen, dan kunnen we dat ook. We zorgen ervoor dat uw tuin eruitziet zoals u dat wilt, inclusief de omheining.

Beplanting: Of u nu een nieuw bloemenperk wilt of hulp nodig heeft bij het aanleggen van beplanting: we staan klaar om te helpen.

Tuintegels schoonmaken: Groene aanslag of doffe tegels? Geen probleem. Wij kunnen uw tuintegels schoonmaken, met een hogedrukspuit én handmatig, voor een stralend terras.

Graszoden leggen: Graszoden leggen kan een zware taak zijn. Wij nemen uw die uit handen. Onze vrijwillige tuinmannen zorgen ervoor dat uw zoden netjes worden gelegd, tegen vriendelijke prijzen. Voor een fraai gazon.

Tuin bestraten: Een tuin bestraten is een zware en tijdrovende klus. Ook hiervoor staan wij voor u klaar. Onze mensen werken netjes en zorgen voor een fraai eindresultaat terwijl u helemaal ontzorgd wordt.

Een hovenier in Almere verricht tuinwerkzaamheden

De hoveniers van het Klusloket

Bij Het Klusloket werken mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Zij zijn enthousiast, professioneel en worden perfect begeleid. U kunt bij ons terecht voor een klusjesman, maar ook voor bijvoorbeeld een tuinman. Het Klusloket biedt vakmanschap tegen zeer scherpe prijzen. Uw tuin is bij onze hoveniers in goede handen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tuin

Bent u benieuwd wat onze hoveniersdienst in Almere voor uw tuin kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Uiteraard kan een van onze tuinmannen uw tuin eerst komen bezichtigen.
Vervolgens zullen we ervoor dat de gewenste werkzaamheden perfect worden uitgevoerd. Wij zijn pas klaar wanneer u tevreden bent met de diensten van onze tuinman. Met onze hoveniersdiensten zorgen wij ervoor dat u weer kunt genieten van uw tuin.

Meld je aan als vrijwilliger

11 + 15 =

Klusloket Almere

Vlotbrugweg 4e, 1332AH, Almere

036 - 524 57 98

info@klusloket.nl